sunnuntaina, maaliskuuta 11, 2007

Carelia-sali oli täynnä vaalikonsertissa

Tulin juuri kotiin kampanjani loppuhuipennuksesta eli Täällä Pohjantähden alla
-vaalikonsertista. Tilaisuus pidettiin Carelia-salissa Joensuussa. Musiikillisesta annista vastasi laulaja Petri Laaksonen. Jännitimme tukiryhmässäni etukäteen, tuleeko paikalle väkeä vai ei. Nyt on nöyrä ja iloinen mieli: 600 hengen sali oli täynnä ja fiilis tilaisuudessa lämmin ja mieltä kohottava.

Kiitokset konsertin onnistumisesta kuuluvat jokaiselle sinne saapuneelle. Yhdessä syntyy henki ja fiilis. Taiteellisesta annista kiitokset Petri Laaksoselle ja hänen säestäjilleen. Tilaisuuden käytännön toteuttamisesta lämpimät kiitokset noin 20 talkoolaiselle ja nimeltä mainiten vielä erikseen kampanjapäällikkö Sari Riikoselle. Homma oli hyvissä käsissä!

Viidensiä eduskuntavaaleja käyvänä ehdokkaana tiedän, että viimeiset päivät ennen vaalipäivää vaativat sitkoa, sitkoa ja sitkoa. Ehdokas saa voimaa loppumetreille erityisesti äänestäjien kannustavista kommenteista ja onnentoivotuksista. Äänestäjät pitävät tavallaan ehdokkaan kasassa vaalipäivän iltaan saakka. Näin tämä toimii. Kannusten jälkeen jaksaa jo taas tunnin pari tehdä vaalityötä räntäsateessa. Tänään en kastele enää jalkojani sohjossa, vaan suuntaan Tohmajärvelle Kaurilan kylätalolle sisätilaisuuteen.