lauantaina, maaliskuuta 17, 2007

Kiitos kohtaamisista"

Kampanjointini päättyi tänään klo 14.00 Lehmon torille. Ennen sitä olin aamunpäivän Joensuun torilla. Olen tavannut parin päivän aikana ulkotilaisuuksissa useita satoja ihmisiä.

Mielentilani noin 130 kampanjatilaisuuden jälkeen on omituinen. Kun laitan silmät kiinni, näen viime aikoina kohtaamiani ihmisiä, mieliin palaa lyhyitä keskusteluhetkiä ja tuokiokuvia ympäri maakuntaa. Kiitos jokaiselle teistä, jonka kanssa olen saanut olla silmätysten viime viikkoina. Ns. vaalitäpinä ei synny tyhjästä, vaan niistä tapaamisista ja kohtaamisista, joissa ehdokas on äänestäjien arvioitavana.

Nyt ei auta kuin odottaa sunnuntai-iltaa ja tulosten selviämistä. Tuleva vuorokausi tulee tuntumaan pitkältä. Parhaiten aika kuluu käytännön kotihommia tehdessä. Ja niitähän muuten riittää. Sunnuntaina käyn päivällä äänestämässä ja illalla suuntaan klo 20 jälkeen keskustan piirin vaalivalvojaisiin Public Corneriin Joensuussa.

Jos olet edelleen omaa ehdokasta vailla, mieti vielä, voisinko olla valintasi. Joka tapauksessa hyvää vaalipäivää Sinulle!