keskiviikkona, maaliskuuta 21, 2007

Lämmin kiitos - ja nyt töihin!

Lämmin kiitos pohjoiskarjalaisille saamastani luottamuksesta eduskuntavaaleissa. Parin päivän vaalituloksen sulattelun ja lukuisien onnittelu- ja kannustusviestien jälkeen arkeni alkaa tänään. Menen tänään Helsinkiin Omaishoitajat ja Läheiset Liiton hallituksen kokoukseen.

Huomenna torstaina puolilta päivin keskustan eduskuntaryhmä järjestäytyy valiten mm. ryhmälle kolmihenkisen puheenjohtajiston. Puheenjohtajaksi valittaneen menneellä vaalikaudella työnsä hienosti hoitanut satakuntalainen Timo Kalli. Itse olen käytettävissä eduskuntaryhmän varapuheenjohtajaksi, mikäli eduskuntaryhmän jäsenet niin tahtovat. Eduskuntaryhmän puheenjohtajisto osallistuu automaattisesti hallitusneuvotteluihin.

Tulevan hallitusohjelman sisältö on meille pohjoiskarjalaisille tärkeä. Keskustan kansanedustajana pidän tärkeänä, että hallitusohjelmassa näkyy sosiaalinen oikeudenmukaisuus, syrjäytymisen vähentäminen, työllisyyden ja yrittäjyyden edistäminen sekä rohkea aluepolitiikka, jolla vahvistetaan koko maata ja myös kasvukeskusten ulkopuolella olevia seutuja.

Kunhan saan uudet yhteystietoni, laitan ne heti esille kotisivuilleni. Olkaa ahkerasti minuun yhteydessä – haluan olla edustaja, jonka tavoittaa ja jonka kautta voi vaikuttaa.

Tervetuloa lauantaina 24.3. klo 11-13 Joensuun kävelykadulle Keskustan Joensuun kunnallisjärjestön ja Keskustan Pohjois-Karjalan piirin vaalikahville. Olen siellä tavattavissa ja evästettävissä!