sunnuntaina, helmikuuta 11, 2007

Villasukat tulivat tarpeeseen

Se alkoi torstai-iltana Kolin kylän seurojentalolla. Nimittäin hengenahdistus, vinkuna ja puistattelu. Itse asiassa jo koko menneen pakkasviikon oli ollut huono hengittää, astma kun on. Nyt olen sitten kolmatta päivää flunssassa ja astma pahana. Välillä on kuumetta, välillä ei. Tatukin tuli aamulla kuumeeseen. Nyt vain jännitetään pääseekö mies maanantaiaamusta terveen kirjoissa useamman päivän työmatkalle pääkaupunkiseudulle.

Huonosta olosta huolimatta en malttanut olla menemättä Matti Vanhasen tilaisuuksiin lauantaina Isoon Myyhyn ja Kiteelle. Molemmat tilaisuudet onnistuivat erinomaisesti. Väkeä oli paikalla satamäärin ja fiilis hyvä. Myös henkilökohtaisesti tilaisuudet olivat antoisia ja vaali-intoon puhaltavia. Sain paljon evästyksiä, neuvoja – ja villasukat. Joensuulaisrouva oli neulonut kahdet kauniit villasukat: toiset Vanhaselle ja toiset minulle. Todella sydämellisesti ajateltu. Nyt nämä tiilenpunaiset sukat ovat lämmittäneet jalkojani eilisestä lähtien.

Sekä Joensuun että Kiteen tilaisuuksissa tapasin valtavan määrän vanhoja ja uusia tuttuja. Tuli tunne, että kannatusta löytyy ja kampanjamme tuottaa tulosta. Tästä on hyvä kiihdyttää kampanjointia, kunhan saan itseni kuntoon.

Tiistai-iltana minulla on yhteistilaisuus kokoomuksen Pekka Ravin kanssa Pyhäselässä. Pidän tärkeänä, että pienessä vaalipiirissämme kansanedustajiksi haluavilla on sujuvat välit yli puoluerajojen ja yli hallitus- ja oppositiorintaman. Teimme Pekan kanssa hyvää yhteistyötä keskenämme jo ollessamme samaan aikaan eduskunnassa.

Keskiviikkona on ystävänpäivä. Tarjoan ystävänpäiväkahvia silloin Heinävaarassa, Kontiolahdella ja Joensuussa. Torstaina olen Liperissä ja Kiteellä. Tilaisuuksien tarkemmat paikat ja ajat näet esimerkiksi nettisivuiltani. Vaalitilaisuuksissani on ollut kautta linjan kivasti väkeä. Toivottavasti näin on tulevallakin viikolla. Loppuviikosta meille ehdokkaille annetaan numerot. Kampanja-auto tulee käyttööni perjantaina 16. päivä.